Telefoonnummer

+31 73 208 9120

Email

info@marvaloushealth.com

Openingstijden

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Een van de meest gehoorde opmerkingen na presentaties, workshops en – bovendien – van cliënten die het Marvalous Health Brein Training & Coaching programma hebben doorlopen is: WOW dit is echt magisch!

Maar het programma zelf, dat door de jaren heen is geoptimaliseerd, is absoluut niet magisch… JIJ BENT DE MAGIE! Ik heb simpelweg een manier gevonden om op de juiste knoppen te drukken en de juiste processen op gang te brengen voor het lichaam en de hersenen om te herstellen, regenereren en verbeteren. Je lichaam heeft verbazingwekkende zelfregulerende eigenschappen en is verreweg de beste apotheek ter wereld. Het heeft alleen de juiste triggers en brandstof nodig om optimaal te functioneren.

Waarom werkt het dan zo, vraag je je misschien af. Nou, elk levend organisme heeft maar één hoofddoel en dat is OVERLEVEN. Per slot van rekening is overleven de bestaansreden van een soort. Dit betekent dat niet alleen alle cellen in het lichaam er alles aan zullen doen om goed te functioneren, maar ook dat alle energie in het lichaam op de meest effectieve en efficiënte manier zal worden gebruikt om deze processen te ondersteunen.

Als we tegenwoordig naar de hersenen kijken, zien we dat we dagelijks een overvloed aan informatie naar ons toe krijgen geslingerd, zowel vrijwillig als onvrijwillig. Wist je bijvoorbeeld dat we vandaag de dag in 1 dag evenveel informatie ontvangen als 700 jaar geleden in een heel leven? Verbazingwekkend, nietwaar? Of misschien is belachelijk een beter woord… Het is duidelijk dat onze hersenen dat evolutionair gezien niet hebben kunnen bijbenen, dus de capaciteit van onze hersenen komt simpelweg tekort.

Dit leidt tot de volgende vraag: kunnen we de evolutie een beetje helpen door de juiste processen in de hersenen te stimuleren om de capaciteit ervan te laten groeien? Het antwoord is JA! De kern van ons hersentrainingsprogramma is een van de meest – zo niet DE meest – bewezen en wetenschappelijk geteste programma’s die er bestaan. Bovendien zien we deze resultaten al meer dan 10 jaar voor onze neus gebeuren! Door gebruik te maken van de neuroplastische eigenschappen van de hersenen activeert het programma de juiste natuurlijke functies om nieuwe neurale verbindingen op te bouwen en nieuwe hersencellen te genereren en zo meer hersencapaciteit op te bouwen. Is dat niet MAGISCH!

Als je meer wilt weten over hoe deze magie in gang wordt gezet, neem dan gerust contact met ons op!

Aanbevolen Artikelen