Telefoonnummer

+31 73 208 9120

Email

info@marvaloushealth.com

Openingstijden

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Wat klanten zeggen

Dit is een greep uit de vele testimonials die we van onze klanten hebben mogen ontvangen. De feedback is anoniem, maar indien wenselijk kan direct contact worden geregeld voor meer informatie. Stuur daarvoor een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

"Een incident tijdens de training resulteerde in een week in het ziekenhuis waarbij ik veel verschillende diagnoses te horen heb gekregen. Van zware hersenschudding tot aan hersenletsel. Het trauma wat ik had opgelopen was in ieder geval heftig doordat ik niet meer normaal kon functioneren. Zo kon ik zelfs geen licht van buiten meer verdragen. Tot ik in contact kwam met Marc. We zijn samen een Brein Training & Coaching traject gestart. Dit bleek een succes! In het begin hadden we iedere week een sessie gepland staan en al snel maakte ik stapjes in de goede richting. Na een intensief traject van 4 maanden was ik volledig hersteld en ben ik tot op de dag van vandaag klachtenvrij! Naast het traject heb ik er ook nog een waardevolle band met Marc aan overgehouden. Dat is veel waard voor mij en een traject bij deze amigo zou ik zeker aanraden!"
Bram Verbong (24 jaar)
Keeper VVV - Hersenletsel

Video Testimonial Bas Verwijlen

Onderstaande video testimonial is van voormalig nummer 1 va de wereld, 4-voudig Olympisch schermer Bas Verwijlen. Bas heeft het Marvalous Health Brein Training & Coaching programma gevolgd ter ondersteuning van zijn voorbereiding op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Daarna heeft hij nog met regelmaat losse training sessies gevolgd voorafgaand aan belangrijke wedstrijden, toernooien en worldcups.

Leuk te weten!

Een van de workshops die we verzorgen doen we samen met Bas! Daarin vertelt hij niet alleen meer over zijn olympisch verhaal, maar in een een-tweetje met Marc van Lokven van Marvalous Health ook wat er voor nodig is om op het hoogste niveau te (blijven) presteren. Met op het einde van de workshop een spannend duel! Informeer naar de mogelijkheden via de contact pagina.

L.C. (20 jaar)
Aanrijding met zwaar hersenletsel
Lees verder
Nadat ik was aangereden door een auto was ik zwaar hersenletsel opgelopen. Ik lag een tijd op de intensive care en heb daarna circa 9 maanden gerevalideerd. Mijn aandacht en lerend vermogen was echter een heel stuk verminderd. Motorisch was ik met name aan mijn rechterkant ernstigs beperkt geraakt en daarnaast was mijn spraak nog steeds erg moeizaam. Fietsen ging niet meer en het vervolgen van mijn opleiding aan de TU van Eindhoven was bijna niet te doen. Via een huisgenoot kwam ik bij Marvalous Health terecht en daar heb ik circa een half jaar het Brein Training & Coaching programma gevolgd. Mijn spraak en motoriek gingen er erg op vooruit, ik kon weer fietsen, heb mijn school af kunnen maken en nog veel meer. Ik leef inmiddels weer mijn eigen leven zoals ik voor het ongeval ook deed! Natuurlijk leer je omgaan met de gevolgen die het ongeval met zich mee brengt, maar dankzij het programma heb ik mijn beperkingen relatief snel kunnen herstellen wat zonder Marvalous Health niet het geval zou zijn geweest!
D.B. (36 jaar)
NAH, complexe PTSS, AD(H)D en depressie
Lees verder
Ik ben nu 2 maanden bezig met mijn programma en er zijn nu al positieve veranderingen te merken in m’n dagelijks functioneren. Mijn depressie is zo goed als weg, opkomende angsten zijn stukken minder en "de wereld" lijkt al een heel stuk langzamer te gaan! Dit alles heeft er mede voor gezorgd dat ik intussen de ruimte en energie heb ontwikkeld om sinds vorige week te starten met het re-integreren en uitdagen van nieuwe leerdoelen bij een werkervaringsplek. Na ruim 1jr volledig niet capabel geweest te zijn om te werken én 6jr behandelingen, therapie en scholing voor hersenschade(NAH), complexe PTSS, diagnose AD(H)D, depressie en vele soorten angsten is dat nogal wat! Ik ben er nog niet, desalniettemin is er nu eindelijk ruimte ontstaan om verder te durven en kunnen kijken dan alleen vandaag! Niet in vermijding maar juist in verbinding.., niet in angst maar juist in vertrouwen.. Een wereld van verschil! Ik was redelijk sceptisch toen ik aan het BBF-traject begon, nu ben ik er van overtuigd dat dit het missende ingrediënt is geweest in mijn herstel!
Bram Verbong (24 jaar)
Keeper VVV - Hersenletsel
Lees verder
Een incident tijdens de training resulteerde in een week in het ziekenhuis waarbij ik veel verschillende diagnoses te horen heb gekregen. Van zware hersenschudding tot aan hersenletsel. Het trauma wat ik had opgelopen was in ieder geval heftig doordat ik niet meer normaal kon functioneren. Zo kon ik zelfs geen licht van buiten meer verdragen. Tot ik in contact met Marc kwam. We zijn samen een brein training & coaching traject gestart. Dit bleek een succes! In het begin hadden we iedere week een sessie gepland staan en al snel maakte ik stapjes in de goede richting. Na een intensief traject van 4 maanden was ik volledig hersteld en ben ik tot op de dag van vandaag klachtenvrij! Naast het traject heb ik er ook nog een waardevolle band met Marc aan overgehouden. Dat is veel waard voor mij en een traject bij deze amigo zou ik zeker aanraden!
R.D. (56 jaar)
Dubbel herseninfarct
Lees verder
Nadat ik iets meer dan een jaar geleden twee herseninfarcten en een tia had gehad, dacht ik dat ik nooit meer een normaal leven zou kunnen leiden. Zelfs na mijn revalidatie van een jaar was het moeilijk voor me geworden om te lezen, ik kon niet meer autorijden, te veel licht en lawaai was erg storend en het leek erop dat ik voor de rest van mijn leven mijn passie kon vergeten: bergbeklimmen. Ik ben blij dat ik het Brein Training & Coaching programma heb gevolgd. Reeds na 4 maanden stuurde ik Marc een foto van mezelf vanaf de top van de Alpen! Lezen gaat weer goed en afgelopen zomer reed ik met mijn auto met caravan. Het programma was voor mij op maat samengesteld en duurde in totaal 6 maanden. De mensen om mij heen en vooral mijn lieve vrouw herkennen me weer als de "oude ik" en ik ben weer echt een gelukkiger mens!
Previous
Volgende