WELKOM BIJ MARVALOUS HEALTH

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website!

Sinds de hosting provider de website over heeft gezet op een andere omgeving hebben veel relaties en klanten problemen ondervonden bij het vinden van de juiste informatie of bestellen van producten. Daarom is besloten de Marvalous Health website volledig opnieuw te laten bouwen.  Voor het bestellen van producten zal een nieuwe shop beschikbaar komen. Totdat de nieuwe website klaar is kunnen producten worden besteld via deze link.

Mocht u vragen hebben over de diensten of producten, dan kunt u die te allen tijde stellen via de contact pagina of door contact op te nemen via 073 - 208 9120 of info@marvaloushealth.com. Onze excuses voor het tijdelijke ongemak!


Over ons

Marvalous Health biedt een uniek Brein Training & Lifestyle Coaching programma voor het verbeteren van prestaties, het verhogen van duurzame inzetbaarheid en het herstel van brein gerelateerde aandoeningen voor meer kwaliteit van leven. Het is daarmee zowel preventief als curatief in te zetten.

Onze brein training is een van de meeste wetenschappelijk onderbouwde programma's met een bewezen transfer naar de praktijk en wordt al meer dan 15 jaar wereldwijd toegepast.

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Hoofdkantoor

Bruistensingel 200

5232 AD 's-Hertogenbosch


 info@marvaloushealth.com
 +31 73 208 9120