Phone

+31 73 208 9120

Email

info@marvaloushealth.com

Opening hours

Mo - Fr: 9:00 - 17:00

Wil je weten hoe het staat met de fitheid van je brein, je veerkracht, je cognitief vermogen? Maak dan een afspraak voor een Brein Fitness Assessment.

Tijdens deze assessment worden naast mentale factoren ook een aantal fysieke elementen in kaart gebracht die gerelateerd zijn aan de fitheid van je brein. Met behulp van het meest wetenschappelijk bewezen brein training programma worden vervolgens een aantal brein gerelateerde functies gemeten, zoals de beschikbare hersencapaciteit en het vermogen om met prikkels om te gaan. Verder krijg je uitleg over wat hersencapaciteit is, welke factoren daarop van invloed zijn en hoe je het kunt vergroten,

Je ontvangt binnen enkele dagen per email een uitgebreid rapport van je assessment met daarin eventuele aanbevelingen. Hieronder kun je een voorbeeld van een dergelijk rapport inzien en/of downloaden.

Mocht je besluiten om naar aanleiding van de assessment een Brein Training & Coaching programma te gaan volgen, dan worden de kosten van de assessment daarop in mindering gebracht.

Kosten Brein Fitness Assessment € 149,00