Events

Wij verzorgen regelmatig workshops en presentaties voor diverse doelgroepen, zoals scholen, gezondheidswinkels en bedrijven of op gezondheid en welzijn gerelateerde evenementen. Wilt u meer weten wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Hieronder treft u een agenda aan van geplande presentaties waarvoor u op deze pagina een ticket kunt bestellen voor een van de data. Aan het eind van de lezing kunt u bovendien uw ticket (print de bevestiging uit) inruilen tegen een kortingscoupon van €9,95 die kan worden gebruikt in de Marvalous Health webshop.LEZING IMMUUNSYSTEEM

Wil je ook graag meer weten over hoe je immuunsysteem werkt? Bijvoorbeeld hoe het virussen en andere lichaamsvreemde stoffen waar we mee in aanraking komen buiten de deur probeert te houden?

De herfst is al begonnen en de winter staat voor de deur. De eerste verkoudheidjes en griepjes zien we al om ons heen verschijnen, hetgeen ook normaal is in deze tijd van het jaar. Maar met de situatie waar we ons in bevinden is het zaak toch wat meer kennis op te doen over hoe ons geweldige menselijk lichaam daar het beste mee om kan gaan én hoe je dat zelf op vrij eenvoudige wijze kunt ondersteunen.

De beste bescherming komt van binnen. Dat geldt voor alle levende organismen, want kunnen overleven is de essentie van bestaan. Dat is immers evolutie!

In deze lezing leer je daar alles over. En niet alleen over hoe dat allemaal op hoofdlijnen werkt in onze biologie, maar ook welke factoren vandaag de dag een belangrijke rol spelen in dat proces. Je zult verbaasd zijn over wat er allemaal van invloed is op het immuunsysteem en waardoor het in onze hedendaagse wereld eigenlijk een stuk minder goed functioneert dan we zouden willen. Juist nu is dat van meer belang dan ooit tevoren.


We hebben op dit moment 3 datums ingepland voor de lezing waarvoor je hieronder een ticket kunt kopen. Dit is inclusief koffie, thee, water en bovendien krijg je aan het einde van de lezing een vouchercode voor €9,95 korting mocht je producten bij Marvalous Health willen bestellen.

De locatie voor de lezingen is: Bruistensingel 200 in 's-Hertogenbosch. Aanvang 19:30 (duur circa 1.5 - 2 uur incl vragen). Maximaal 25 pers. per lezing.


BESTEL JE TICKET(S) HIER

Marvalous Retreats

Marvalous Retreats biedt een unieke, nieuwe retreat formule waarbij ontspanning wordt gecombineerd met leuke en leerzame workshops en activiteiten. Deze bieden verrassende inzichten om elke dag de beste versie van jezelf te kunnen zijn in de best mogelijke fysieke en mentale gezondheid.

Compleet verzorgd er even lekker tussenuit om op te laden in een relaxte en inspirerende omgeving. Kom na afloop weer thuis met extra kennis en informatie om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen van de hedendaagse maatschappij.

Kijk hier op de Marvalous Retreats website voor meer informatie!

Workshops en Presentaties

Neem contact met ons op voor het plannen van een workshop of presentatie in uw omgeving

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners