Wie is Marvalous Health

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. De naam Marvalous is een samenstelling van de eerste letters van de naam van de oprichter/eigenaar; Marc van Lokven, waarbij de letters "us" staan voor Ultimate Support. Het is tevens een knipoog naar het Engelse woord "marvellous" wat volgens de vertaling staat voor enig ; gaaf ; puik ; groots ; opzienbarend ; schitterend ; magnifiek ; waanzinnig ; wijs ; fenomenaal ; verbazend ; verbazingwekkend ; verwonderend ; verwonderingwekkend ; verwonderlijk ; verbijsterend ; reuze ; te gek ; betoverend ; krankzinnig ; wonderbaar ; fabelachtig ; wonderbaarlijk ; wonderlijk ; luisterrijk ; prachtig ; dolletjes ; miraculeus ; fantastisch ; geweldig. En dat is wat we graag willen zijn en bieden aan onze klanten.

Marc heeft zich gespecialiseerd in breinfunctie, neuro- en biochemie. Op basis daarvan heeft hij het Body & Brain Fundamentals concept ontwikkeld. Dit concept bestaat uit neuro fitness brein training en twee unieke 100% natuurlijke voedingssupplementen die de essentiële, fundamentale bouwstenen bevatten om niet alleen de training optimaal tot zijn recht te laten komen, maar ook fysieke en mentale processen in het fundament van de stofwisseling optimaal te helpen functioneren. Marc heeft inmiddels vele jaren ervaring met het trainen van zowel mensen met hersenletsel als personen die werkzaam zijn in een hoog dynamische omgeving, zoals piloten, CEOs en topsporters die allen significante verbeteringen hebben ondervonden in het dagelijks leven en hun prestaties.

Marc verzorgt regelmatig presentaties en workshops in zowel Nederland als buitenland voor doelgroepen als bedrijven, organisaties, scholen en algemeen publiek en treedt op als gastdocent bij onder andere hoogleraar biochemie Prof Dr Pierre Capel. Op de event pagina vindt u een agenda van geplande presentaties.