Affiliate Marketing

Affiliate-marketing is een systeem waar, idealiter, iedereen voordeel uithaalt en waarbij meer producten worden verkocht aan meer klanten. Het is een vorm van marketing waarbij betaald wordt voor een geleverde prestatie. In het geval van affiliate-marketing betekent dit dat een affiliate een product verkoopt namens de verkoper en hiervoor een commissie krijgt, vaak een vast bedrag of een percentage van de verkoop.

Bij Marvalous Health is dat 10% op elke verkoop!

Het speciale aan deze vorm van marketing is dat iedereen er baat bij heeft. De klant kan bijvoorbeeld producten vinden die ze misschien zelf niet hadden gevonden. Het product wordt bovendien aangeraden door iemand die ze vertrouwen.


Zo Werkt Het


Heel eenvoudig. Mocht je interesse hebben om onze producten aan te bevelen via je website, social media of gewoon door mond-tot-mondreclame kun je je belangstelling kenbaar maken via onderstaande formulier met daarbij kort beschreven wie je bent, wat je doet en hoe je onze producten zou willen promoten. We maken dan op basis van je e-mail adres een speciale affiliate link aan die je kunt delen op social media of via een “knop” op je website kunt zetten. Zodra mensen via jouw link bestellen, krijg je automatisch de commissie op alle verkochte producten. Je ontvangt tevens een link naar je eigen dashboard om bij te kunnen houden wat er via jouw activiteiten is verkocht en wat je hebt verdiend. Op de laatste werkdag van elke maand worden je opbrengsten uitbetaald.

Wij gaan zelfs nog een stapje verder dan de gemiddelde affiliate aanbieders. Mocht je een grotere groep mensen willen informeren over gezondheid en onze producten, dan verzorgen wij graag een presentatie. Daarbij kun je gratis gebruik maken van onze presentatieruimte in Den Bosch of we komen naar je toe. De affiliate opbrengsten van alle verkopen die daaruit voortkomen zijn dan uiteraard voor jou!

Het voordeel hiervan is dat je zelf niets anders hoeft te investeren dan tijd, waar en wanneer je dat zelf wilt, en daar een leuk passief inkomen mee verdient. En uiteraard vinden we het van belang dat je net als wij een bijdrage wilt leveren aan het verspreiden van gezondheid met unieke, zorgvuldig geselecteerde producten en diensten die je helpen elke dag de beste "marvalous" versie van jezelf te zijn.

Belangstellingsformulier

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners