Telefoonnummer

+31 73 208 9120

Email

info@marvaloushealth.com

Openingstijden

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Als je in staat bent om na te denken over wat je denkt, verhoog je je bewustzijnsniveau.

Je denkende brein houdt je weg van het NU, terwijl het NU is waar het ware geluk ligt en waar JIJ werkelijk JIJ bent! Er kan altijd alleen maar NU zijn, want het verleden is een herinnering en de toekomst is slechts wat je verwacht dat er gaat gebeuren. Dus als je te veel nadenkt over dingen die in het verleden zijn gebeurd of dingen die je anders had moeten doen en als je je te veel zorgen maakt over de toekomst over dingen die kunnen gebeuren, leef je niet in het NU en verspil je misschien nog een moment dat in een oogwenk een verleden zal zijn waar je spijt van kunt krijgen.

Onze gedachten creëren onze realiteit en zijn verbonden met fysieke activiteiten in ons lichaam. Een paar eenvoudige voorbeelden daarvan zijn wanneer je aan je favoriete eten denkt, waardoor het water je in de mond loopt. Of wanneer je een onaangenaam gevoel in je buik voelt wanneer je bang bent. Of vlinders als je verliefd bent en aangename tintelingen als je opgewonden raakt. Gedachten en het lichaam zijn in constante wisselwerking en daarom heeft de kwaliteit van je gedachten een absolute impact op je welzijn en geluk.

In een wereld vol constante prikkels worden onze hersenen overspoeld met allerlei triggers die de emmer voortdurend vullen, waardoor er voldoende ruimte overblijft om na te denken over wat je denkt. Je kunt niet in het NU zijn zonder een staat van flow te bereiken. Het Marvalous Brein Training & Coaching programma zal je in staat stellen om daar te komen, er vaker te zijn en je meer bewust te worden van je gedachten. Het zal je helpen om de evolutie bij te benen en je brein weer te laten voldoen aan de eisen van het hedendaagse leven. Op een bepaald moment in het programma ontdekken cliënten letterlijk deze verbazingwekkende plek van reflectie en beginnen ze na te denken over wat ze denken. Dit brengt hen in een nog meer opwaartse modus die herstel en verbetering in elk aspect van het leven versnelt.

Aanbevolen Artikelen