Marvalous Health Media - Podcasts

WELKOM OP DE MARVALOUS HEALTH PODCAST PAGINA


#1 - Pijlers van Gezondheid

Marvalous Health Podcast over de pijlers van een gezond leven waarin Marc van Lokven in zal gaan op één heel specifieke pijler die bij maar zeer weinig mensen bekend is, maar welke essentieel en fundamenteel is voor een optimale gezondheid.

#2 - Ons Immuunsysteem

Marc van Lokven legt uit hoe ons immuunsysteem ons bescherming biedt en in welke mate de huidige maatschappij waarin we leven daarop van invloed is.

#3 - Hersencapaciteit

Wat is hersencapaciteit, waar is het van afhankelijk en hoe zou je het kunnen vergroten? Antwoord op deze vragen en nog veel meer interessante informatie in deze derde Marvalous Health Podcast. Brein expert Marc van Lokven legt onder andere uit hoe je perceptie van tijd kunt veranderen en meer rust in je hoofd kunt krijgen door meer ruimte te creëren in je spreekwoordelijke emmer.

#4 - EMF

Je zult niet geloven met welke factor de hoeveelheid niet natuurlijke EMF van bronnen als WiFi, Bluetooth, mobiele telefonie (3G, 4G, 5G) is toegenomen de afgelopen decennia. Marc van Lokven vertelt je hier alles over, in welke mate dat van invloed is op onze gezondheid en wat je daar zelf ook kunt doen om de negatieve effecten te beperken of voorkomen.Stay tuned en volg ons op social media (zie buttons onderaan de pagina) voor de release van Podcast #4, dit maal over EMF...

Met dank aan Marrie Mar Productions podcast recording en NIK grafisch ontwerp