EMF Safe Card

PRODUCTGEGEVENS

De Marvalous Health EMF Safe Card biedt bescherming tegen alle vormen van niet-natuurlijke EMF-straling afkomstig van 3G/4G/5G-netwerken, WiFi, Bluetooth, laptops, PCs, etc. Altijd en overal. In plaats van het lokaal blokkeren van straling per apparaat, zet de EMF Safe Card niet-natuurlijke EMF-straling om in de juiste harmonische frequenties van het lichaamseigen bio-energetisch veld.

De EMF Safe Card brengt de zogenaamde watercluster structuren weer in een harmonische balans waardoor de natuurlijk bescherming tegen EMF van binnenuit wordt hersteld en bovendien alle cellen en biochemische processen in ons lichaam worden ondersteund om optimaal te functioneren.WAT IS HET EFFECT VAN STRALING OP JOU?

Heb je wel eens hoofdpijn? Voel je je angstig? Heb je moeite om ‘s nachts in slaap te vallen, zou je willen je dat je meer energie had gedurende de dag?

De hoeveelheid onnatuurlijke straling is tijdens ons leven langzaam maar zeker toegenomen, waardoor veel mensen zich niet bewust zijn van de negatieve effecten die het heeft op hun gezondheid. Ze ervaren bepaalde ‘problemen’, maar hebben dit simpelweg geaccepteerd als een deel van hun leven omdat ze niet weten wat het veroorzaakt of hoe ze het moeten veranderen.

ZO WERKT DE EMF SAFE CARD

Ongeveer 70% van ons lichaam bestaat uit water dat functioneert als een natuurlijke bescherming tegen straling en wordt ondersteund en versterkt door natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en de aarde.

De laatste 20 jaar heeft de technologie een enorm snelle ontwikkeling doorgemaakt, wat resulteert in een enorme toename van de blootstelling aan niet-natuurlijke straling. Wifi en mobiele netwerken, zoals 3G, 4G en de nieuwe en controversiële 5G. De blootstelling aan deze straling veroorzaakt een disbalans in ons lichaamswater die ons natuurlijke beschermingssysteem tegen straling is. Wanneer dit natuurlijke beschermingssysteem wordt verstoord, is ons lichaam niet meer in staat zich te beschermen tegen de schadelijke straling. Hierdoor is ons immuunsysteem aangetast en leidt dit gebrek aan balans tot meerdere verstorende effecten voor zowel onze fysieke als mentale toestand.

De gepatenteerde HQR-technologie in de kaart creëert een harmonisch elektromagnetisch veld dat specifiek is aangepast aan de structuur van het water in elk organisme (planten merken dus ook een gunstig effect, ze groeien er beter door!). Het belangrijkste doel van dit veld is om de waterstructuur in het lichaam te herstellen met als resultaat dat je op natuurlijke wijze beschermd bent en de vele negatieve effecten van de schadelijke straling ongedaan worden gemaakt en je je een stuk beter voelt!

De Marvalous Health EMF Safe Card is uitsluitend gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen. De buitenkant is gemaakt van biologisch maïs. Het binnenframe bestaat uit het harmonische metaal Bismut, ondersteund door andere bronnen van natuurlijk metaal. In plaats van elektronica te gebruiken om de straling te blokkeren zoals bij bestaande producten op de markt, maakt de EMF Safe Card gebruik van de unieke en gepatenteerde HQR technologie om een harmonisch elektromagnetisch veld te creëren om u te beschermen tegen schadelijke straling.


WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DE EMF SAFE CARD

We willen jou niet alleen laten zien, maar ook laten ervaren dat je jou algehele welzijn kunt verbeteren. Door het elimineren van bepaalde problemen en ongemakken in het lichaam zul je een positieve verandering ervaren op vele gebieden van je leven. De meeste gebruikers ervaren een positieve verandering direct tijdens het dragen van de kaart, voor sommigen kan het een paar weken duren.

De kaart helpt je lichaam weer in balans te komen. Dit resulteert in veel positieve veranderingen in je algehele welzijn. Het gevoel van rust en kalmte leidt tot een betere en diepere slaap, minder angst en meer veerkracht bij het omgaan met stressvolle situaties. Wanneer je beter slaapt en minder stress ervaart, zul je je automatisch beter voelen. Ervaar meer energie gedurende de dag en een beter concentratievermogen.

Mits je de kaart niet beschadigt gaat deze levenslang mee. We hebben hem zelfs getest als hij per ongeluk in de wasmachine terecht komt en zelfs na een kookwas programma functioneert hij nog steeds naar behoren.


KRIJG EEN EXTRA BOOST

Wanneer je het gevoel hebt dat een bepaald deel van je lichaam dat beetje extra aandacht nodig heeft, kun je de metalen strips aan de zijkanten van de kaart vasthouden om de kracht te vergroten. Het lichaam zelf genereert enkele millivolts die het effect van de HQR technologie versterken wanneer de metalen strips worden aangeraakt. Houd de kaart tussen je vingers bij de plaats van je lichaam die uit balans aanvoelt en je ervaart een extra boost van positieve energie die naar deze plaats stroomt. Het kan zelfs zijn dat je tintelingen voelt in je vingers en de energie door je armen voelt stromen, vooral mensen die wat gevoeliger zijn ervaren dat.


TEST DE KAART 30 DAGEN UIT. NIET GOED? GELD TERUG!

Geloof ons niet alleen op ons woord. Probeer het zelf en ervaar het verschil. We geven je een 30 dagen durende proefperiode zodat je de positieve veranderingen zelf kunt voelen. Als je na deze tijd niet overtuigd bent, stuur dan gewoon de kaart terug om je geld terug te krijgen, we stellen geen vragen!


PODCASTS

Check ook onze podcast over EMF en over WATER voor wat meer achtergrond over de eigenschappen daarvan. De EMF Safe Card en werking komt daarin ook aan de orde. Je vindt de PODCASTS hier op onze media pagina.


KLIK HIER OM TE LEZEN WAT ONZE KLANTEN VINDEN VAN DE EMF SAFE CARDDOWNLOAD HIERONDER DE BROCHURE EN DE INSTRUCTIEKAART

LET OP: DE KAART IS BESCHIKBAAR IN 4 VERSCHILLENDE KLEUREN - GRIJS (STANDAARD), WIT, MINTGROEN EN ZWART

Je kunt bij het bestellen bij de opmerkingen eventueel aangeven naar welke kleur je voorkeur uit gaat.

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners