Neuro Fitness - Brein Training

VERHOGEN VAN VEERKRACHT EN WEERBAARHEID, HERSTEL EN VERBETERING VAN HERSENFUNCTIE NA LETSEL

VERBETEREN VAN JE PERCEPTUEEL COGINITIEVE VAARDIGHEDEN

MEER FOCUS EN CONCENTRATIE, MENTAAL FITTER EN ALERTER


Neuro Fitness brein training is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde en ontwikkelde methodiek afkomstig uit Canada. Ze worden daar al jaren breed toegepast bij talloze sportclubs, op scholen. bij bedrijven en in vele ziekenhuizen. De trainingsmethodiek is ontwikkeld in samenwerking met een universiteit en neurowetenschappers en heeft een bewezen transfer naar de praktijk. Een groot aantal mensen in high performance beroepsgroepen zoals topsporters, militairen, hulpdiensten en velen die te kampen hebben met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), trauma, neurologische aandoeningen als ADHD en autisme, stress en burn-out, heeft de positieve effecten van de training inmiddels ondervonden.

De zorgvuldig gebalanceerde samenstelling draagt bij aan een beter functionerend brein en meer scherpte, focus, concentratie en mentaal uithoudingsvermogen, maar ook voor optimale fitheid en energie. Omdat Healthy Brain Nutrition een 100% natuurlijk product is, werkt het synchroon met het bioritme, dus overdag ondersteunt het optimale scherpte en in de avond en nacht om beter tot rust te komen en af te schakelen. Het product is getest op aanwezigheid van ongeoorloofde stoffen (doping) en is daarvan vrij bevonden.

30 capsules van 1.800mg. Dagelijks 1 capsule op een lege maag (half uur voor het eten of 2 uur na het eten) in de ochtend voor een goede start van de dag. Desgewenst een tweede capsule vroeg op de avond om ter ondersteuning om af te schakelen en een goede nachtrust.


Ingrediënten

Thiamine (vitamine B1), Cobalamine (vitamine B12), Phosphatidylserine, Phosphatidylcholine, Gingko, Flavone glycosides, Quercetine, Kaempferol, Isorhamnetin, Terpene Lactones, Gingkolides A, B & C, Bilobalides, Heterosides, Oleic Acid, Omega-3 ALA, Linolenic Acid, Catechin, Sitosterol, Theobromine, Resins, Isobramic Acid, Glutamic Acid, Flavonoids, Dicalcium Phosphate, Rutin

Capsules: water, bijenwas, carob, gelatine (halal)

100% natuurlijk, bevat geen kunstmatige of synthetische ingrediënten

Daar waar AHS Natural Arctic Oil het fundament vormt en essentiële vetzuren biedt voor de hersenen en Healthy Brain Nutrition aanvullende bouwstenen bevat voor normale hersenfunctie, stimuleert Neuro Fitness de aanmaak van nieuwe verbindingen en nieuwe hersencellen. Doorgaans wordt na 14 trainingsessies van circa 30 minuten met een frequentie van 2-3 sessies per week een optimaal resultaat bereikt in toename of herstel van hersencapaciteit.

Neuro Fitness brein training resulteert in een verandering van perceptie van tijd doordat informatie sneller kan worden verwerkt en een betere balans ontstaat tussen het bewuste, cognitieve deel van het brein en het onderbewuste. Dit leidt niet alleen tot meer rust, concentratie en overzicht, maar ook tot beter kunnen anticiperen, reageren en handelen onder hoog-dynamische omstandigheden zoals onder andere bij (top) sport, management, hulpdiensten, mentaal belastende beroepen, etc. Het is tevens mogelijk een profilering te doen om het perceptueel cognitief vermogen en verbeterpotentieel vast te stellen.


ALVAST WAT MEER WETEN?

In onderstaandes videos zie je wat NeuroTracker inhoudt en krijg legt je alvast wat meer uit over wat Cognitieve Training is. Marvalous Health is reeds 12 jaar gecertificeerd partner van NeuroTracker en heeft al veel opzienbarende, positieve resultaten behaald met onder andere piloten en topsporters, maar ook met mensen met allerlei vormen van hersenletsel. Hersencapaciteit vergroten of verbeteren? Het kan echt!Neuro Fitness brein training voor (top)sporters

Binnen sport worden de pijlers Fysiek, Tactiek, Techniek en Mentaal onderscheiden. De pijler "Mentaal" blijft daarbij veelal onderbelicht, terwijl dit feitelijk het fundament vormt van de andere drie. Bij Mentaal gaat het vooral om de Perceptueel Cognitieve vaardigheden die met de training enorm kunnen verbeteren waardoor juist Techniek, Fysiek en Tactiek veel beter tot hun recht komen. Neuro Fitness brein training helpt niet alleen bij het verhogen van je (hersen)prestaties, maar draagt ook bij aan een betere focus en concentratie, meer veerkracht, meer weerbaarheid, meer zelfvertrouwen en overige mentale vaardigheden waarmee de grote toptalenten het verschil maken tussen goed zijn of de beste zijn.


Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak voor een profilering (0-meting) kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners