AHS Natural Arctic Oil Visolie

Productgegevens

Glazen fles, 200ml vloeibare visolie met een verrassend frisse smaak! Exact zoals een echte visolie hoort te zijn.

Hoogwaardig, vloeibaar omega-3 supplement in een glazen fles ter bevordering van de houdbaarheid en kwaliteit en ter voorkoming van vervuiling met toxische stoffen uit plastic verpakkingen. Onze visolie is zeer rijk aan DHA en EPA in de meest natuurlijke vorm voor een optimale opneembaarheid. Verrijkt met extra virgin olijfolie omega-9, vitamine D3 en vitamine E voor nog meer synergie en toegevoegde waarde.

Bevat 1.5g EPA+DHA per aanbevolen dagelijkse dosering (7ml) waarvan maar liefst 973mg DHA, het allerbelangrijkste type omega-3 wat amper nog in onze voeding aanwezig is en uitermate belangrijk is voor normaal functioneren van onder andere hart, hersenen, ogen en zenuwstelsel.

Getest op verboden stoffen, Sports Informed gecertificeerd en daarmee geschikt voor topsporters. Uitgebreide informatie over de visolie is te vinden op de product website van Arctic Health Solutions.


Dosering: 0.1ml/kg. Doorgaans 1 theelepel voor kinderen tot 12 jaar of onder de 50kg. Daarboven en volwassen 1 eetlepel van ca 7-10ml.

Ongeopende flesjes bewaren op donkere plek onder de 25 graden. Geopende flesjes in de koelkast bewaren en binnen 90 dagen gebruiken.

Geschikt voor alle leeftijden en voor gebruik tijdens zwangerschap (in overleg met uw arts).

Hier wordt onze olie geproduceerd

Ben je benieuwd waar onze Natural Arctic Oil wordt gemaakt? Marvalous Health is mede oprichter en eigenaar van Arctic Health Solutions (AHS). Onze "Best in Class" omega-3 kent een unieke formule en wordt voor AHS exclusief geproduceerd bij Pharma Marine in het Noorse Søvik. Pharma Marine beschikt over een unieke vloot geavanceerde vissersboten die voorzien zijn van apparatuur om de olie reeds aan boord te winnen. Dat gebeurt op ecologisch verantwoorde wijze uit de resterende biomassa die overblijft na de gereguleerde visvangst. Daardoor blijft de vispopulatie in stand en kunnen ook toekomstige generaties voorzien worden van de meeste gezonde producten en onze unieke AHS Natural Arctic Oil. Het filmpje hiernaast geeft een beeld van Pharma Marine, de fabriek die veel producten produceert met veel kennis en kunde op het gebied van omega-3 vetzuren.

BESTEL INFORMATIE: Productprijzen zijn incl btw en excl verzendkosten tenzij anders aangegeven.

Klik op de foto van het product voor meer informatie en om te bestellen.

Omega-3 Bloedtest Kit

Eenvoudige bloedtest om te bepalen in welke mate u de juiste essentiële omega-3 vetzuren tekort komt. Zowel de omega-6/omega-3 ratio als de omega-3 index worden vastgesteld. De test kan zonder medische assistentie worden uitgevoerd door middel van een vingerprik.

Veel mensen laten regelmatig hun bloed testen op allerlei waarden zoals cholesterol, suiker en vitaminen en mineralen waarden. Maar bijna niemand meet de omega-6/omega-3 ratio in het bloed, terwijl dit juist het fundament is van onze stofwisseling. In het moderne dieet krijgen we een overschot aan plantaardige oliën (omega-6) binnen en hebben we een chronisch tekort aan de juiste omega-3 vetzuren. De balans tussen deze twee is essentieel voor normaal functionerende cellen, voor het onder controle houden van ontstekingen en het voorkomen van laag-gradig chronische ontstekingen.

De balans in de voeding is tegenwoordig behoorlijk verstoord. De meeste mensen hebben een enorme disbalans tussen omega-3 en omega-6 vetzuren van gemiddeld 20:1, terwijl dat 3:1 of lager dient te zijn. Deze ratio is een cruciale bio-marker voor je gezondheid, omdat een te hoge omega-6:3 ratio in ons lichaam leidt tot een verminderd vermogen van de cellen om voedingstoffen en zuurstof op te nemen en afvalstoffen uit te scheiden en dat is precies de basis van onze stofwisseling.

Daarnaast dienen omega-6 en omega-3 in balans te zijn om ontstekingen in het lichaam goed onder controle te houden en te reguleren. Omega-6 heeft namelijk een natuurlijke ontsteking bevorderende functie en omega-3 daarentegen een natuurlijke ontsteking remmende. Bij een te hoge ratio raak je langzaam chronisch ontstoken wat de bron is van allerlei klachten en aandoeningen.

Studies laten zien dat het verhogen van de omega-3 index (percentage omega-3 in het bloed) van 3,9% naar 7,3% het risico op hart- en vaatziekten met 90% verlaagt. De meeste mensen blijken bij hun eerste bloedtest echter een omega-3 index van slechts 2 à 3% te hebben.

Daarnaast geeft de omega-3 index een indicatie van de omega-3 type DHA aanwezigheid, omdat de index het totaal van EPA+DHA aangeeft. Een lage index duidt in de meeste gevallen tevens op een te lage DHA.

De test kan worden gebruikt om een eventueel tekort aan essentiële omega-3 vetzuren objectief vast te kunnen stellen. De samples worden door het onafhankelijke VITAS lab in Oslo geanalyseerd op de omega-3 index en omega-6:omega-3 ratio. Binnen circa 3 weken kan het resultaat online worden opgevraagd op basis van een unieke ID code. De test voldoet aan alle privacy regelgeving conform de AVG.

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners