Vitamine K2/D3

Productgegevens

30 TABLETTEN, DOORDRUKSTRIP, KLEIN FORMAAT (7MM) EENVOUDIG IN TE NEMEN


Hoogwaardig vitamine K2/D3 supplement op basis van micro-capsulatie voor de optimale waarborging van kwaliteit en opneembaarheid. De vitamine K2 is van het type MK-7 (menaquinone-7), de best opneembare vorm. Niet alleen K2 is in ruime mate vertegenwoordigd, maar ook de dosis vitamine D3 is hoger dan in de meeste andere producten.

Veel mensen hebben nog nooit gehoord van vitamine K2. Deze krachtige vitamine is zeldzaam in het westerse dieet, maar speelt een essentiële rol in vele aspecten van onze gezondheid.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het innemen van de juiste vitamine K2 (menaquinone-7) bijdraagt aan het behoud van flexibele bloedvaten, waardoor het risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten aanzienlijk kan worden verminderd. Tevens zorgt vitamine K2 voor het transporteren van kalk uit de bloedvaten naar de botten, waar ze thuis horen. Vitamine K2 komt in erg lage doseringen voor in onze voeding. Met uitzondering van Natto, dit is een traditioneel Japanse maaltijd gemaakt van gefermenteerde sojabonen en bevat veel vitamine K2. Aangezien we deze vitamine niet voldoende uit onze voeding kunnen halen, heeft bijna iedereen een tekort aan vitamine K2. Dit is aangetoond in de ‘Rotterdam Studie’, gepubliceerd in 2004. In dit onderzoek wordt aangetoond dat de mensen die voeding rijk aan natuurlijke vitamine K2 consumeerden, in de tien jaar durende observatieperiode significant minder calcium in hun bloedvaten hadden.

LET OP: mensen die bloedverdunners gebruiken dienen gebruik van een K2 supplement te allen tijde af te stemmen met de behandelend arts. Bloedverdunners van het type coumarine (zoals onder andere het merk Warfarine) en vitamine K2 werken elkaar tegen (antagonisten).DOWNLOAD HIERONDER DE BROCHURE

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners