WATERFILTERS

Waterfilters voor Marvalous drinkwater!

Waar water is, is leven, want zonder water kan er geen leven zijn. Naast zuurstof is water dan ook van levensbelang. En dat blijkt ook wel, want ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Onze organen, weefsels en cellen hebben de hele dag vocht nodig om the hydrateren. Met die wetenschap wil je toch alleen maar het beste en zuiverste water drinken.

In de meeste West-Europese landen, en zeker in Nederland, hebben we het geluk dat we kunnen genieten van goed drinkbaar water uit de kraan. Maar wist je dat kraanwater - ondanks dat het redelijk schoon is, en veilig drinkbaar - amper nog natuurlijke energie bevat, behoorlijk verarmd is en toch nog wel wat toxische stoffen kan bevatten?

Het allerbeste water komt uiteraard uit de natuur. Het meest mineraal- en energierijke, natuurlijke drinkwater ontstaat wanneer het vanuit de bron of als regenwater over glooiende oppervlakken stroomt en langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe. Kraanwater verliest zijn natuurlijke voedingsstoffen en energie doordat het door kilometers leidingen stroomt via klep- en regelsystemen en allerlei hoekige bochten. Bovendien bevinden waterleidingen zich doorgaans vlak naast stroomkabels welke een electro magnetisch veld opwekken wat de waterstructuur negatief beinvloedt.

In Zuid-Korea en Japan wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van producten die erop gericht zijn om ons lichaam niet ziek te laten worden. In Zuid-Korea is het belang van zo zuiver en natuurgetrouw mogelijk water reeds jaren onderkend. Experts daar op dat gebied hebben waterfilters ontwikkeld die de natuur zoveel mogelijk nabootsen. Het zijn filters die niet alleen filteren maar ook mineralen toevoegen en het water vitaliseren.

De waterfilters zijn beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken, kantoren en sport- en yoga studio’s, kunnen overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, leveren pH neutraal water en zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten. De waterfilter verwijdert o.a. PFAS, lood, micro plastics, bacteriën, hormoon- en medicijnresten, pesticiden, zware metalen, chemicaliën uit het water. Het voegt mineralen toe en vitaliseert het water.

Met een inhoud van de onderste tank (waar het gefilterde water in terecht komt) van 5 liter is dit een ideaal waterfilter voor thuis. De inhoud is voldoende om dagelijks water te drinken en om er koffie en thee mee te maken. Voor op kantoor, in je praktijk of wanneer je met het gefilterde water ook willen koken, is een grotere versie beschikbaar. De afmetingen van de 5 liter variant zijn: H 46,5 x B 24 x D 24 cm.

Verder kun je er voor kiezen om een pH-ring toe te voegen om het water wat meer alkalisch te maken. Verzuring in het lichaam heeft een negatief effect op onze gezondheid. Door een gezonde levensstijl met de juiste voedingsstoffen kun je dat sowieso voorkomen, maar om het lichaam een handje te helpen de zuurtegraad te herstellen kun je kiezen voor een alkaline versie van het waterfilter.


PROEF EN ERVAAR HET VERSCHIL! WATER DRINKEN WAS NOG NOOIT ZO LEKKER!
Glazen opvangtank
De prachtige glazen opvangtank van de Aqualine 5 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om UV licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.

Uitstekende Filtering
Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter van 0,2 micron (0,0002 mm) en een meertrapsfilter. Hierdoor worden onder andere PFAS, micro plastics, lood, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld meer dan 99% uit het water gefilterd.

Gemak
Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd water, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

Besparingen

Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu (per filter gemiddeld 3000 plastic flessen minder).

Heerlijke Smaak

De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijk zachte smaak van gefilterd water.

Onderhoudsarm

Slechts 1 maal per jaar de filters vervangen en eenmaal per 2-3 jaar de mineraalstenen.

Natuurgetrouw

Volgt exact het zelfde proces zoals drinkwater in de natuur ontstaat, rijk aan mineralen en vitaliteit.

Calamiteiten

Met het Aqualine waterfilter kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.

Heeft u een kortingscode? Zo vul je hem in...

Bij het afrekenen staat er onder het totaalbedrag "Heeft u een promotiecoupon"... Klik daar op en vervolgens opent er een vakje waarin de kortingscode kan worden ingevuld. Klik op TOEPASSEN om de korting door te voeren.

 
 

Zo werkt het waterfilter

Stap 1 - Keramisch Filter. Dit filter zit in de opvultank en heeft een fijnheid van 0,2 micron (0,0002 mm). Met dit voorfilter haalt u al een groot deel van de vervuiling uit het water waaronder bacteriën, onopgeloste calcium en magnesium deeltjes. Het water gaat langzaam door het filter heen en druppelt dan in het meerstappenfilter.

Stap 2 - Meerstappen Filter. De samenstelling van dit nieuwe generatie meerstappenfilter is speciaal voor deze waterfilter systemen ontwikkeld en bestaat uit 4 lagen.

 • 1e laag
  Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.

 • 2e laag
  Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

 • 3e laag
  Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

 • 4e laag
  Illite combi balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,23 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

Stap 3 - Het alkalisch/basisch maken met de pH ring. Als u kiest voor de alkalische versie dan wordt het systeem met een pH ring geleverd. Deze ring is gevuld met magnetiet balletjes, toermalijn balletjes, alkalische balletjes en magnesium balletjes. De ring verhoogt de pH waarde van het gefilterde water met gemiddeld 1 – 1,5 pH punt tot licht basisch water. Hoe hoog de pH van het water wordt hangt dus af van uw kraanwater.

Stap 4 - Het mineraliseren. Tijdens het uitgebreide filterproces wordt een deel van de mineralen uit het water gefilterd. In de onderste tank liggen Elvan mineraalstenen. Een bijzonder vulkaangesteente wat slechts op een paar plekken op onze aarde voorkomt. De Elvan stenen in de Aqualine systemen komen uit Zuid-Korea. Deze poreuze stenen bevatten van 18 verschillende mineralen die langzaam aan het gefilterde water worden afgegeven. De hoeveelheden die hierbij vrijkomen zijn vergelijkbaar met de mineralen die in natuurlijk water worden aangetroffen. Een deel van deze Elvan stenen zijn met colloïdaal zilver geïmpregneerd. Hierdoor kan er geen bacteriewerking plaatsvinden in het stilstaande water. Het water is hierdoor wekenlang houdbaar.

Stap 5 - Het vitaliseren. Vitaliseren is een bijzonder proces waarbij de natuur wordt nagebootst. Water in de natuur zal zich nooit een in rechte lijn voortbewegen zoals ons drinkwater door buizen wordt gepompt. Het water in de natuur komt tegen een steen of een andere oneffenheid in de rivier, valt langs een waterval naar beneden of wordt door een bocht gestuwd. Hierbij wordt het water in een werveling gebracht waarbij de watermoleculen (H20) door middel van waterstofbruggen een mooie structuur krijgen. De magneetkraan bevat 4 verschillende magneten van 1200 Gauss. De plus en de min van deze magneten liggen om en om. Hierdoor wordt een werveling gecreëerd zoals dit ook in de natuur gebeurd. Door de magneetwerking worden er kleinere clusters van de watermoleculen gemaakt.

Vitaliseren is een proces wat in de tuinbouw algemeen wordt toegepast. Zonder dat er een stof wordt toegevoegd of weggenomen heeft het gevitaliseerde water een goede werking op de groei van de planten. Meer weten over vitaliseren klik hier.

Verbruiksmaterialen

De volgende materialen dienen eens in de zoveel tijd te worden vervangen

 • Het keramische filter: bij voorkeur 1x per jaar. Afhankelijk van de waterkwaliteit kan het filter langer mee gaan - (kosten: €28,00)

 • Het meerstappen filter (pH neutrale versie): 1x per jaar - (kosten: €44,00)

 • Het meerstappen filter (alkalische versie): 1x per jaar - (kosten: €54,00)

 • De pH ring (alleen bij de alkalische versie): 1x per jaar - (kosten: €29,00)

 • De mineraalstenen: elk 2-3 jaar - (kosten: €33,00)

Disclaimer

De informatie en producten op deze site zijn niet bedoeld om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen. Voor medisch advies dient u een erkende specialist te raadplegen. Alle produkten zijn 100% natuurlijk.

Marvalous Health is een handelsnaam van Marvalous B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 531.66.531

BTW Nr. NL.850.776.259.B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Head Office

Global Partners