Phone

+31 73 208 9120

Email

info@marvaloushealth.com

Opening hours

Mo - Fr: 9:00 - 17:00

Marvalous Health ondersteunt bij zowel het verbeteren van hersenfunctie voor meer mentale – en daardoor ook fysieke – veerkracht, als bij het herstel er van bij onder andere neurologische aandoeningen, stress, burn-out, depressie en traumatisch hersenletsel (NAH). Dit doen wij voor en met zowel individuele klanten als in samenwerking met verzekeraars, arbodiensten en verzuim- en casemanagement organisaties.

Lees hieronder meer  over oprichter/eigenaar Marc van Lokven en over het ontstaan, het doel en resultaten van het Brein Training  & Coaching programma.

Marc van Lokven
Marc van Lokven

Marc van Lokven heeft een achtergrond van meer dan 20 jaar als officier bij de Koninklijke Luchtmacht. Tijdens zijn militaire carrière bekleedde hij een breed scala aan technisch operationele functies binnen het jachtvliegtuigspectrum en eindigde zijn militaire carrière in 2008 als squadroncommandant op een van de operationele F-16 vliegvelden. Bij het leiden van het grootste squadron van de Luchtmacht boekte hij ongekend succes op het gebied van inzetbaarheid, dankzij een aanpak gericht op het stimuleren van de juiste mindset en intrinsieke motivatie van alle medewerkers. In zijn jaren bij de Luchtmacht heeft Marc veel ervaring opgedaan in het functioneren in zeer dynamische, stressvolle en complexe werkomgevingen. een ervaring die enorm van pas komt bij zijn huidige missie en passie.

Op basis van zijn conclusie dat de wereld zich sneller had ontwikkeld dan wat wij - en ons brein in het bijzonder - vanuit het oogpunt van evolutie bij had kunnen benen, ontwikkelde Marc een verdere interesse in de werking van het brein. Hij vroeg zich of af je hersencapaciteit zou kunnen vergroten en daarmee een stukje evolutie in zou kunnen halen. Dit leidde tot de oprichting van Marvalous Health.

Na studies op het gebied van hersenfunctie, bio- en neurochemie ontwikkelde hij een brein training- en coaching programma voor het verbeteren en ondersteunen van herstel van de hersenfunctie. In eerste instantie richtte Marc zich op professionele groepen die topprestaties leveren, zoals de (militaire) luchtvaartsector, special forces, hulpdiensten, topsport en uitvoerende functies in het bedrijfsleven. Vervolgens breidde hij zijn diensten uit naar een breder publiek voor zowel preventieve als curatieve programma's.

Daarnaast deelt Marc zijn kennis en ervaring als motivational speaker en coach door middel van lezingen, presentaties en workshops. Hij heeft deze gegeven aan een breed publiek wereldwijd, variërend van bedrijven, ziekenhuizen en sportorganisaties tot scholen en als gastspreker/docent op diverse trainingen en faculteiten.

Hersencapaciteit vergroten? Het kan echt!

Op basis van een van de meest wetenschappelijk bewezen brein training programma's biedt het Brein Training & Coaching programma een unieke methode om de zogenaamde perceptueel cognitieve vaardigheden (de spreekwoordelijke "emmer") te vergroten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de lichaamseigen functies om – onder andere op basis van de neuroplastische eigenschappen van het brein - de aanmaak van nieuwe neurale verbindingen (synaptogenesis) en nieuwe hersencellen (neurogenesis) te stimuleren. De coaching is daarbij een essentieel element in het programma voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het helpen verbeteren van prestaties en vitaliteit en het herstellen van een heel breed scala aan brein gerelateerde aandoeningen, kunnen we zeggen dat we zowat alles al een keer hebben gezien en er trots op zijn dat we al zoveel mensen meer kwaliteit van leven hebben kunnen geven. Bekijk de testimonials waarin een aantal van onze klanten voor ons hun ervaring hebben opgeschreven.